The Longest Ride

Idag bjöd gudarna på lite regn här i Stockholm, så det blev en dag inne med pojkvännen. Vi tittade på en film som heter ''The longest ride'' och jag böla som en liten bebis igenom hela filmen... Suck! Jag och romantiska filmer går bara inte. Stackars Lukas som får stå ut med mitt bölande. Dear John är också en film jag bölar åt varje gång, det spelar ingen roll hur många gånger jag har sätt den, haha...

Efter jag och Lukas hade sätt filmen så gick vi ner till Hemköp för att handla lite godis. I samma veva hämta mamma upp oss och vi åkte till McDonalds och köpte hem middag. När vi ätit klart så övningskörde jag och mamma. Lika läskigt varje jävla gång. När ska jag komma över min rädsla för att köra bil?! Jag får någon slags ångest när jag ser en annan bilist och vill bara släppa allt och kliva ur bilen. Måste jobba på det där lite känner jag...

Hahah men ser ni det är ju skaparen av Dear John som har gjort denna film! De vet vilket punkt dem ska trycka på för att få mig att böla!

Puss och kram mina fina