Time To Work Agian...

Hejsan bloggen! Då sitter jag här i receptionen på Peugeot igen. Två veckor kvar, sedan är jag ledig igen. Tiden går så fort, det är bara fyra veckor kvar sedan är sommarlovet över. Gud så tråkigt. Det är mitt sista sommarlov... Lite blandade känslor över det. Glad för att skolan snart är över, men ändå så är det sorgligt. När skolan är över då betyder det att jag måste bli vuxen på riktigt. Hur klarar jag det?

Men jag jobbar idag som jag skrev innan. Det är snart dax för lunch och jag är super hungrig. Efter jobbet ska jag och mamma förbi Bauhaus en snabbis och köpa några krokar till badrummet. Juste apropå vårat badrum, det är typ klart nu! Jag skrev ju för några månader sen att vi skulle renovera vårat badrum. Det blev lite förlängt då vi tydligen hade en fuktskada i badrummet, så det tog två månader att få bort. Sen kunde dem börja renovera och det gick ju super fort! Jag kan visa er hur det blev när allt är helt klart!

En seg fisk på jobbet... Snart lunch, då får jag i mig energi!

Puss och kram♥