20 Saker Ni Kanske Inte Visste Om Mig

Jag har jättesvårt för att sova ensam i ett mörkt rum. Jag ligger oftast och tänker på en massa skräckfilmer som jag har sätt och då blir jag livrädd och bara ligger och svettas under täcket. + att jag tror på spöken, så jag tror att de kommer äta upp mig.

Jag vill ha 2 barn. Jag vet redan vad dem ska heta, alltså i förnamn, mellannamn och efternamn. Jag har planerat att Lukas är pappan såklart.

Jag är en riktigt gottegris. Jag äter godis nästan varje dag. Inte bra alls, jag vet det.

Jag är blond naturligt. Så jag har mer roligt hihi.

Jag blir lätt irriterad på saker. Det gör mig till en grinig människa ibland.

Jag var förälskad i Justin Bieber för några år sedan. Jag var GALEN. Sen kom jag över honom när han spårade ur.

Jag har gått på både Selena Gomez och Justin Biebers konserter. En riktigt fin upplevelse.

Jag har haft en svår skolgång. Jag höll på att gå om 3an i lågstadiet, för att jag hade så svårt för skolan. Men jag klarade grundskolan utan att behöva gå om. Det är bara det att mina lärare måste tro på mig och hjälpa och inte bara säga att jag är efterbliven som jag hört ett tag :)

Jag lever för pepsi och coca cola. The best things in life <3

Jag har två hästar, men tyvärr ligger det inte i mitt intresse så mycket. Det är mer mammas intresse så hon är i stallet princip varje dag. Jag kan åka med ut ibland när jag känner för att rida. För det är absolut mysigt att rida och pyssla om hästen ibland.

Jag har faktiskt ridit på ridskola i fyra år. Men tyvärr så försvann intresset.

När jag var liten drömde jag mardrömmar hela tiden om bränder. Att det bran i huset där jag var hela tiden och att jag var tvungen att hitta en väg ut. Vet inte vad det var med mig då, men hemskt var det.

Jag är väldigt envis och ska alltid ha rätt om saker och ting. Även om jag vet att har har fel, ska jag få de till att jag har rätt.

Jag ÄLSKAR sushi. Mitt favorit sushi ställe är China Wang. Som har Sushi Buffe för 158 kr. Deras misosoppa är underbar...

Min drömbil är en Peugeot som heter RCZ. En riktigt mumsbit <3.

Jag rodnar åt saker hela tiden. Även fast jag inte är i pinsamma situationer...

Jag är världens blygaste människa på denna jord. Har det riktigt jobbigt med att träffa nya människor.

Jag blir rädd riktigt enkelt. Det är väldigt många gånger då jag hoppar till när någon pratar med mig. Speciellt på min praktik på Cubus, då folk kommer upp bakifrån och frågar någonting. Då hoppar jag 3 meter bort...

Jag har komplex över min näsa och mina händer. Jag tycker mina näsa är för lång och står lite väl mycket ut ifrån mitt ansikte, det ser liksom inte symmetrisk ut. Jag tycker att mina händer är lite förstora och beniga för min kropp.

Jag tycker att det är riktigt svårt att komma på rubriker till mina inlägg. Det är förklaringen till att mina rubriker inte alltid är dem bästa!