Goodbye Babyliss...

Mitt liv har blivit lite jobbigt nu känner jag. Min bästa plattång gick sönder igår. ( I-landsproblem...) Eller den är inte helt trasig, men den har börjat glappa och det är irriterande för om jag rör lite på plattången så stängs den av... Jag köpte en plattång på Ullared, men den var riktigt dålig, funkade inte alls på mitt hår. Så nu har jag surnat ihop och vet inte vad jag ska göra. Mitt hår ser ut som ett skatbo om jag inte plattar det. Det blir ju ännu jobbigare när jag faktiskt är ansiktet utåt för Peugeot i Sätra just nu eftersom jag sitter i receptionen och välkomnar alla kunder. Suck! Men det kanske är ett tillfälle att bli van med hur jag faktiskt ser ut utan platthår och börja gilla det? Så jag inte behöver slita så mycket på håret med plattången.

Min bästa plattång... Det är en locktång också! Den har hålt sedan jag gick i 6an... Sjukt!

(Bild tagen ifrån google)