Mina Topp 5

Först på min topp 5 ligger Jamie Dornan... Han är den snyggaste mannen i universum enligt mig. Holy jävlar. Om jag säger Mr Grey så vet alla vem det är. En riktig mumsbit.❤️

Zac Efron... Tvåa på min topp 5! Hur snygg är han inte? Ett riktigt fint leende så man bara smälter. När jag var runt 10 år hade jag fått syn på honom och redan då vart han min ''crush'' sedan dess har jag suktat efter honom, så himla fin man.❤️

Dylan O'Brien, han är bara så sjukt söt och har humor. Jag fick upp ögonen för honom i serien Teen Wolf. Jag bara älskar honom... Han har huvudrollen i filmen The Maze Runner och där ser han grymt bra ut.❤️

Ed Westwick. Hur snygg, fin, söt och underbar är han inte?! Han spelar rollen som Chuck Bass i Gossip Girl och hur sexig är han inte där då? Mums. Han vill man bita i, hahah❤️