Q/A

Hur är du som person? Jag är en ganska snäll person men väldigt envis och jag är väldigt blyg men ändå väldigt öppen.

Hur var det atr börja i gymnasiet? Det var riktigt nervöst och jag tyckte det inte alls var kul eftersom jag är så blyg... Men fick en vän direkt lilla Sarah och dagen efter så kom Nathalie fram till oss!

Hur gammal var du när du och din kille blev ihop? Jag var 15 år och han var 17 år! :)

Hur mkt kostade dina Jonny bulls? är jätte sugen på att köpa såna. :) I vanliga fall kostar dem 1 800kr men jag köpte dem på en outlet i Ullared och då fick jag med för 1 499 kr.

Om du skulle hamna på en öde ö och du bara får ta med dig 3 saker. Vad skulle det vara då? Hela Ica Maxi i Haninge, Lukas och en anropningsradio, så jag kan ropa i den och bli räddad! :)

Vad tycker du om mig? Du har en riktigt fin personlighet och du är riktigt söt på alla sätt som finns! Fina Nathalie❤️

Vilken är din favoritfärg? Puderrosa!

Vad vill du göra efter studenten? Jag vet inte helt... Jobba i ett år kanske i någon butik, sen skulle jag vilja plugga. Men vet inte än!

Om du en dag skulle vakna upp som en kille vad är det första du skulle göra/tänka då? Hahah, jag skulle nog undra hur fan jag blev kille och svimma. Sen när jag vaknat upp skulle jag testa att göra allt som bara en kille kan :)

Hur många skor har du? Jag har sju skor som jag använder. 2 par uggs, 1 par converse, 1 par adidas skor, 1 par ballerina skor, och 2 par Johnny bulls. Det är de skorna jag brukar ha på mig. Sen har jag mer skor som jag inte använder.

Hur ser ditt liv ut om 15 år? Då är jag 32... Hmm jag tror att jag har 2 barn ett ganska bra jobb, jag och Lukas har gift oss och vi bor i en villa och har en fin bil. :)

Vilken är din drömväska? Oj... Jag har inte så mycket koll på märken och sånt om jag ska vara ärlig. Men en celine väska skulle jag vilja ha och det kanske är en liten dröm.

Ful och rik eller fattig snygg? Ful och rik för då kan jag alltid fixa mig snygg ;)

Vilken är din favoritdoft ifrån Victorias secret? Such a flirt!

Hur många vs body mist har du? Sju stycken!

Vilket är ditt favorit märke? Apple!

Godis eller glass? GODIS

Vill du bo i ett annat land när du blir äldre? Isåfall vilket? Jag tror jag vill stanna här i Sverige, då jag inte klarar av jätte stora förändringar och att flytta till ett annat land är en stor förändring. Men om jag är tvungen att välja så är det England!

om du skulle bara få äta en godissort för resten av ditt liv vilken skulle det vara? Choklad... Det är nog det bästa som finns. Skulle aldrig klara mig utan choklad.

Vad heter din favoritparfym? Min favorit parfym är Selena Gomez parfym! Riktigt härlig doft.

Vad skulle du vilja åka om du hade kunnat? Hawaii eller Bahamas! Så vackert där.

Sommar eller vinter? Sommar! Jag hatar att frysa!

I vilka länder i världen har du varit och hur tyckte du om dom? Jag har varit på Gran Canaria ett par gånger, där är det helt underbart! Egypten har jag varit i en gång och det var den sista gången också. Så obehagligt där. Afrika på Kap Verde och där var det riktigt härligt. England har jag varit i också och där är det bara så fint och mysigt. Norge och då var jag och hälsa på min kompis Wida som bor där, ett riktigt fint land och hon bodde i en riktigt mysig liten ''by'' och sen Danmark men det minns jag ingenting av.