H&M

Jag sitter och surfar runt på H&Ms hemsida och tittar på lite kläder till Lukas. Han behöver uppgradera sin garderob lite, så nedanför har jag lite kläder som jag tycker att han ska ha. Han behöver lite nya tjocktröjor och jag tycker att dessa tjocktröjor är hur snygga som helst. Men han håller inte riktigt med. Jag skulle beskriva hans stil som lite tråkig. Det han känner att han helst vill bära är ett par svarta jeans med en urtvättad t-shirt, en tråkig svart tjocktröja och en keps till. Hur tråkigt...? Men jag har fått han att köpa kläder förut som han först inte gillat och sen bor han i dem. Så detta blir inga problem, haha. Jag valde också en helt vanlig vit v-ringad t-shirt då jag har märkt att han inte har någon vit t-shirt?! Och sedan ett par badshorts till Turkiet. Älskar iallfall dessa tjocktröjor och hoppas att han kommer klicka hem någon av dem iallafall!