Balsam i hela året eller bara i längderna?

Ja... Denna fråga bråkade jag och en gammal kompis om när vi var små. Lite roligt faktiskt, för jag fick svar på det för några månader sen på min hårlektion i skolan. Jag tänkte svara på denna fråga här i bloggen. Jag tror faktiskt det är andra som också funderat på det. Vissa säger att man ska ha balsam i håret och vissa säger bara i längderna. Vad är det riktigt svaret då?

Jo man kan göra som man vill! Men om man ska ha balsam i hela håret så måste man kunna skölja ur det ordentligt. För annars ligger balsamet kvar i hårbotten och det får håret att se fettigt ut. Så om man inte klarar av att skölja ur balsamet ur hårbotten, kör bara balsam på längderna. Alla frisörer gör olika när det gäller att applicera balsamet i håret.

Det jag gör iallafall är att jag tar min hårinpackning i hela håret och sedan tar jag balsamet i längderna!

(Bild ifrån google)