Det vore inte så fel...

Det vore inte så fel att vara på kap verde just nu. Detta väder i Sverige är inte kul alls. Vart är sommaren? Ärligt talat känns det som höst ute. Det är 14 ynka grader i Juli?! Idag tog jag faktiskt på mig min nya vinterjacka för att visa hur jävla besviken jag är just nu.

Jag sitter och jobbar just nu. Det luktar oboy på min plats för att jag spillde oboy över hela skrivbordet... Tur så klarade sig tangentbordet och allt. Bara musmattan som är dränkt. Suck, jag och vara klumpig. Jag spiller alltid!

Efter jobbet ska jag och mamma åka in till Ikea och handla lite krokar mm. Jag behöver till mitt rum då jag inte har så mycket plats för att hänga saker. Så allt hamnar på golvet, heh. Jag har ju min garderobsvägg men i den så är det bara lådor typ och min dator. Haha jag har gjort så mitt skrivbord är i garderoben. Riktigt smart, då sparar man plats i rummet. Men jaja nu. Dax att jobba puss och kram <3

En sak jag måste skriva KIM ÄR BÄST. Världens roligaste människa <3