Mycket negativitet i detta inlägg

Får jag fråga en sak? Varför ska det alltid vara sådana här dagar precis efter sommarlovet då man ska lära känna alla nya ettor skolan? Det ger ingenting. Även om vi har dessa olika aktiviteter med varandra är det ingen som blir vänner... Liksom ingen bryr sig. Det är bara hur löjligt som helst! Jag har hellre vanliga lektioner. Ingen uppskattar dessa aktiviteter, avskyvärt! Det är så jag ser saken, hehe... Någon som håller med mig?

Som ni nog förstår, hade vi en ''lär känna det nya ettorna dag'' idag. Vi skulle gå till bestämda plaster och ta en ''groupie'' med våran grupp på den platsen. Hur löjligt? Känns som att lärarna försökte vara ''coola'' igenom att ha en uppgift som inkluderar att ta en groupie och att de försökte få oss att tycka uppgiften var rolig. Men vet ni? Det var bra hur jäkla tråkigt som helst + att det var jäkligt pinsamt då vi skulle ställa hos mitt i ett köpcentrum och ta en groupie... Jag kan säga att jag var på riktigt dåligt humör när jag åkte hem idag. Jag är en sån person som hatar aktiviteter och lekar. Nu är jag väldigt negativ, som jag oftast är här i bloggen. Gud vad hemsk jag är.

Nej nu skiter vi i det negativa! Något positivt? DET ÄR FREDAG! Jag och Lukas ska ut ikväll med en av Lukas kompisar. Det är höjd punkten idag!

Något för mig att tänka på...