Värkarna ifrån helvetet

Hejsan bloggen! Idag stannade jag hemma ifrån skolan och jag känner nu att det var ett riktigt bra beslut utav mig. Jag har mått riktigt dåligt idag. Jag fick värkar ifrån helvetet i morse när jag vaknade. Jag var både på väg att spy och svimma. Allt bara snurra till och det enda jag såg var svart. Så jag la mig på magen i sängen och tog en Voltaren. Efter ungefär en timme, kunde jag resa mig upp och gå upp och äta. Riktigt bra att jag inte gick till skolan, det hade inte varit roligt om det där hände i skolan. Det kändes seriöst som att jag födde barn, även om det inte ens är nära den smärtan en kvinna går igenom är hon föder, men i den stunden så kändes det så typ.

Bilder tagna ifrån weheartit.

Så idag vart det bara en dag i sängen framför en massa serier. Precis det jag behövde! Nu väntar jag på mamma som kommer hem med en hylla, som jag ska ha i mitt rum. Yaas, den kommer passa så bra i mitt rum <3