Höstlov!

Hejsan alla fina♥

Jag kan inte lova er att jag är tillbaka helt. Men vart så jäkla sugen på att blogga nu. Det har hänt en stor ''förändring'' i mitt liv, så jag har lagt bloggen på hyllan och bara tänkt. Men nu känns det som att jag tänkt klart och jag mår riktigt bra.

Det är höstlov nu för min del och för alla andra som går i skolan här i Stockholm, sen vet jag inte hur det ser ut i alla andra delar av Sverige. Men det är så grymt skönt att vara ledig en helvecka då jag har varit så skoltrött... Så detta är riktigt välbehövligt. Dessa få dagar som jag haft lov hittills har jag jobbat och varit med M. Imorgon ska jag på bio med M, Anna och hennes pojkvän och resten av veckan blir det halloweeeen feista!

Jobb på Peugeot! Hur fina killar är dem inte?♥
Tittade på lite cykling i måndags. Fick också hem min fina kjol som jag ska ha till halloween! Hur cool? Älskar den! Vad jag ska vara får bli en liten hemlis så länge, hihi!