Om mig

Jag drar en liten text om mig. Jag har ju börjat bloggat igen efter en lång paus och vill göra en liten uppdatering om mig själv!

Jag heter Elin, jag fyller snart 18 år och bor i Stockholm. Jag skulle säga att jag är en glad och knäpp tjej men som är väldigt blyg och det tar ett tag innan jag blir mig själv med en person. Jag går andra året i gymnasiet och pluggar till Hår och Makeup stylist vilket jag märkte inte riktigt var min grej. Jag älskar att ligga i soffan framför en serie/film och äta godis. Coca cola och pepsi är något av det bästa som finns enligt mig. Jag gillar att spela tv spel och det är mest zombie spel som gör mig riktigt road. Jag ligger helst hemma och degar alla dagar i veckan. Men jag har ett stort intresse för att shoppa och det resulterar till att jag nästan alltid har en tom plånbok men en proppfull garderob. Men ändå har jag inget att ha på mig. Jag älskar skräckfilmer, men är ändå seriöst livrädd för dom. Kan inte sova på flera dagar efter. Hamburgare är en STOR kärlek i mitt liv! Jag är förälskad i Jamie Dornan, Justin Bieber och Selena Gomez. Jag har två fina hästar vid namnen Tynke och Gina, underbara varselser♥

Det var lite om mig. Skrev en nästan likadan text i maj, men saker har förändrats lite. Så gjorde om den!♥