Did you now?

Jag sover med gosedjur och mitt favorit gosedjur heter Ninen. Hur många utav av er sover fortfarande med gosedjur? Hihihi! Hur mysigt som helst, jag känner mig så mycket tryggare då!

Jag har inga helsyskon. Jag har en bonus storebror Rasmus och en bonus storasyster Nathalie. Så glad för att dessa människor kom in i mitt liv, jag har alltid velat ha syskon. Jag har levt med dem sedan jag var 7 år gammal så nu är dem som mina riktiga syskon. Minns inte hur mitt liv var utan dem.

Jag och Lukas har gjort slut. Det var ett bra beslut för oss båda två. Vi växte ifrån varandra och det funkade bara inte. Så nu har vi gått skilda vägar!

Jag gillar att sniffa på cola. Sniff sniff...

Jag ogillar oärliga personer sjukt mycket. Men själv är jag nog mest den oärligaste personen på denna jord. Haha sån jävla dubbelmoral!