Till Värmen

Hejsan mina fina!

Idag har jag varit i skolan halva dagen, för att jag hade bokat en tid hos polisen idag. Jag gjorde en namnförändring för några månader sedan, eller jag har tagit bort mitt ena efternamn. Så mitt pass och leg är inte giltigt längre. Det är ganska brottom för mig att skaffa nytt pass, för att jag och Markus bokade en resa igår till Spaninen! Vi åker den sista mars, hur härligt? Äntligen! 🌴

Jag har skrivit ut en massa på bloggen om att jag ska till New York och att jag skulle till Turkiet och blabla. Jag skulle dit. Men eftersom jag skulle dit med Lukas, så ställde jag in och hans kompis följer med istället. Eftersom det är slut mellan oss. Så det är inget jag har ljugit om!

Jag och fina Nathalie i skolan idag.

Dagen har inte alls varit så bra som jag hoppats på. Jag har haft världens ångest. Jag äter medicin mot min ADD, och började med det för lite mer än en månad sedan. Men bytte till en annan medicin idag för att den gamla gjorde allting värre. Men min nya medicin gav mig världens sjukaste ångest. Tänkte blogga mer om detta i ett separat inlägg. Om hur medicin påverkar mig mm. Jag har ju varit borta ifrån bloggen i perioder nu och det är just för att jag inte mått bra. Jag har ju påpekat det lite i vissa inlägg, men inte direkt sagt varför.

Skriver snart igen. Puss & Kram!