Blogglista

Vem är Elin? Elin är en glad & en omtänksam tjej som måste alltid ha rätt.

Har du några smeknamn? Det är bara Elin. Finns inget smeknamn till mitt korta namn. Men min mamma brukar kalla mig för Lina, varför vet jag inte. Men det är jag så van med. Pappa & min faster kallar mig för Elino & har gjort det enda sedan jag föddes.

Vad åt du till frukost? Rostmacka med ost & gurka, lite egen pressad apelsin jucie till det också!

Vad var ditt första jobb? Jag har bara sommarjobbat, annars är det bara pratikplatser. Men mitt första sommarjobb var på en bil återförsäljare Peugeot i Sätra som receptionist och växelhäxa.

Vad ville du bli när du var liten? Jag ville bli dansare och vingla runt som en o smidig elefant i vardagsrummet. Sedan några år efter började jag på showdans & streetdans & dansade i ungefär 4 år, tror jag det var. Men sedan ledsna jag & slutade, vilket jag ångrar nu väldigt mycket. Men jag ville bli dansare & min högsta dröm var att vara bakgrundsdansare i Melodivfestivalen!

Vilken är din favoritträtt? Hamburgare slår allt!

Finns det något du aldrig tröttnar på? Pepsi, the love of my life.

Vad för sporter har du gått på? Första sporten jag börja på var simning, vilket var det värsta jag gjort, iskall pool... Gymnastik en lektion, tyckte inte alls det var kul. Sedan gick jag på ridskola i ca 4 år, lite mer. På slutet av min ridning började jag på cheerleading, då jag var cheerleader i Haninge Cheer Elite. Men efter några år slutade jag då jag fick en ryggskada. Så kunde inte fortsätta med det, tyvärr. Det var ungefär efter det som jag började dansa istället, det var enklare för min rygg.

Favoritserie på TV? Pretty little liars & Glee.

Favoritblogg? Gabriella Joss, där jag snodde lite frågor ifrån till denna lista!

Vad gör du helst en lördag? Umgås med Markus, min pojkvän och äter godis, hihi.

Instagram eller Facebook? Instagram lätt!

Varför började du blogga? Jag gillar att skriva, har alltid gillat att skriva. Så jag tyckte det var en bra ide att börja blogga. Som jag har gjort sedan jag var 10 år fast på massa olika bloggar.