New Yorker

Hejsan alla fina!

Idag har jag spenderat min dag med Markus, vi har shoppat hela dagen. Jag köpte en vårjacka & ett par hängselshorts på New Yorker. Jag har blivit jätteberoende av hängselshort & hängselkjolar på sistone. Det är sjukt snyggt. Tänkte ha dem när jag är på Kanarieöarna, bara dra över dem över bikinin eller ha något fint linne eller blus under. Bara en så enkel och ledig outfit!
Letat efter hängelshorts/hängselkjol sååå länge nu & I might have found the one! Vad tycker ni? Är det snyggt, eller ser jag ut som en jättebebis? Hur snygg är inte denna jacka?! Min stil är det inte direkt, men det ska det lätt bli! Jag blev så jättekär i denna, så var bara tvungen...

Jag brukar inte gilla New Yorkers kläder alls, känns bara så B, iallafall tjejkläderna. Men nu har de fått in lite najsiga kläder faktiskt till bra pris! Mycket som jag ville ha där. Kanske går tillbaks nästa gång man får in pengar?