Home Agian

Hemma igen och inte är jag glad för det. Jag kom hem till ett sju plus graders Sverige och det är inte direkt kul, då jag har levt i 21 plus grader i en helvecka. Så man kan säga att jag gärna hade stannat kvar ett tag till.

Jag hade en jätte mysig resa. Jag åkte iväg med min pojkvän Markus till Kanariöerna till en av öarna som heter Fuerteventura. Jag hade varit där en gång innan fast inte i samma stad. Det är alltid blåsigt där, men det visste jag sedan innan och det vänjer man sig vid. Vårat hotell låg precis vid havet och det ser man på bilden ovanför. Det var hur härligt som helst, man kunde gå ner till stranden på ca 3 sekunder ifrån hotellområdet. Men tyvärr så badade jag bara i havet ca 2-3 gånger under resan. Men jag är en riktigt badkruka och gillar inte heller vågorna och att få saltvatten i ögonen. Poolen var inte heller så lockande, men badade lite i den iallafall. Men det var liksom inte wiho, som Markus... Han badade heeeeela tiden. Men det enda jag ville göra var att ligga på min solstol i solen och läsa min bok och dricka coca cola. Min ADD som spökar lite dära. Jag orkar bara inte liksom. Men denna resan var en av det bästa jag gjort. Bara bäst att resa med kärleken.

Jag kommer snart att lägga upp en massa bilder ifrån resan och berätta med bilderna vad vi gjorde. Jag måste bara få in bilderna på datorn ifrån alla enheter vi tog bilderna ifrån.