MY SUNDAY

Vit blus: New Yorker / Svarta Jeans: Gina Tricot / Klocka: Daniel Wellington / Berlock armband: Guldfynd. Klicka på namnen på butikerna så kommer ni till produkterna.

Jag har precis suttit och limmat ihop mitt macbook skal, som jag råkade ta sönder tidigare idag. Jag bara undrar hur jag alltid lyckas att ta sönder allting hela jävla tiden... Innan det var det en sax, liksom huh?

Annars idag har jag inte gjort så mycket. Jag vaknade upp hos Markus imorse och han gick och köpte pizza till frukost, så det blev pizza-mys framför serien Pretty Little Liars en stund. När vi bestämt oss för att våran morgon var över, så stack Markus iväg och cyklade och jag hoppade in i duschen, fixade till mig lite och städade upp i hans rum då jag alltid lyckas stöka ner. Sedan packade jag ihop mig och åkte hem till min pappa. Gick runt lite på H&M och letade efter lite smink som jag behöver fylla på med i sminkväskan, men jag hittade inte det jag vill ha, så funderar på att beställa produkterna istället. Det var min söndag. Imorgon är det dags för verkligheten igen och det är jag inte så taggad inför efter 2 veckors ledighet...