TÅLAMOD ÄR DET SOM GÄLLER

För ljusa ögonbryn så dem inte syns, livet som blondin...

Jag är så så så trött. Jag orkar inte med att vara sååå trött. Varje kväll när min medicin börjar gå ur får jag ont i huvudet bakom ögonen, så jag knappt kan titta och blir super trött. Medicinen ska ju göra mig pigg? På dagen fungerar det, då är det som att jag fått H:et i min ADD. Kan det inte fungera så tills jag ska gå och lägga mig för att sova. För nu blir jag super trött när det närmar sig middag. Nu är jag liksom mer trött än var jag var utan medicinen i normala fall. Men får stå ut om jag vill ha det andra positiva som kommer med medicinen, såsom bättre koncentration tex. Men vettefan om jag kommer ta detta hela mitt liv, det kommer nog inte fungera tillslut kommer jag inte orka + att Markus inte gillar hur jag blir när medicinen börjar gå ur... Det blir ju lite jobbigt det med. Men jag har inte tagit denna medicin så länge och det ända som behövs är att ha tålaaamod tills min kropp har vant sig med medicinen och det tar sin lilla tid. Vet att många har slutat att tagit den just för dem inte har tålamod, någon gång blir det bättre. Hoppas bara det är snart...

Inom kort så kommer ett inlägg om medicinen jag tar och hur min upplevelse med den är och om min diagnos. Bara för att jag vet att det finns människor där ute som funderar på att börja ta medicin för ADHD/ADD, men som inte är helt säkra på om det kommer att bli bättre. Om ni har några frågor är det bara att kommentera. Jag svarar på de i samma inlägg då. 😘