VERKLIGHETEN

Ny tröja ifrån Gina Tricot. Hur mysig som helst. Funtar på att köpa den i svart också.

Idag var det tillbaka till verkligheten igen. Jättejobbigt. Jag märkte det igår kväll när jag försökte sussa. Även fast ja var hur trött som helst och mina ögonlock var tunga, så gick det inte att sussa. Vid ungefär tre på natten satte jag på någon random podcast och lyssnade tills jag somnade. Det fungerar. När jag är hos mamma brukar jag annars sätta på tv:en i mitt rum. Men här hos pappa har jag ingen (livet med att bo i en skokartong). Men iallafall så somnade jag till en podcast och fick ca 4 timmars sömn. Så allt resulterade till att jag gick runt på praktiken och gäspade och mådde jätteilla. Men min dag räddades av M som bjöd ut mig på en sushi-dejt. Världens bästa kille <3

Nu är det dags för mig att sussa, så jag kan må bra imorgon. Godnatt, puss och kramisar!