ABOUT US

Hur lärde ni känna varandra? Min bästavän går i samma klass som Markus och hon fick mig och Markus att börja prata med varandra. Det tackar jag henne för nu.

När träffades ni? I höstas. Vi hade pratat lite innan med varandra, fast då bara över internet, men mest som vänner. Men sedan träffades vi och då slog det en gnista mellan oss direkt typ.

När började ni ses som mer än bara vänner? Efter att vi hade träffats ett par gånger och det var snart ett halv år sedan. Eftersom det slog en gnista mellan oss första dagen vi sågs, så gick allting rätt fort mellan oss två. Vi höll det ganska lågt i början och gjorde vårt förhållande officiellt i början på januari, för att jag ville vara lite schysst mot mitt ex som jag hade gjort slut med precis innan.

Vad fall du för hos honom? Hmm... Han är verkligen lik mig. Vi beter oss likadant, vi tycker och tänker likadant, vi gillar likadana saker etc. Jag har aldrig träffat en människa som är så lik mig. Allt det handlar ju om personligheten. Sedan har han något som jag är väldigt svag för, brunt lockigt hår med blå ögon och ett fint leende. Det finns inget finare på killar. Det är det utseendet jag faller för, inget annat. Han cyklar ju också och gör trix, det tyckte/tycker jag är hett.

Hur är ni med varandra? Vi är vääääldigt bekväma med varandra, finns typ inget som vi inte gör inför varandra. Det känns som vi varit tillsammans i typ två år, så jävla långt har vi kommit i vårt förhållande på riktigt. Sedan kanske jag inte känner han så bra som man gör efter två år tillsammans, men det allt annat man kanske gör. Att det gått så fort mellan oss är nog just för att vi är så lika, då blir allt så jäkla bekvämt.