TACOS

Markus & jag åt tacos till middag precis. Gott gott. Tyvärr så hade vi inte alla tillbehör som vi brukar ha i våran tacos, men detta fungerade lika bra. Nu ligger vi båda i matkoma i sängen och önskar att vi inte borde ätit så jätte mycket...

Tidigare idag så åkte vi in till Skanstull och lämnade in Markus mobil på reperation. Han hade rätt allvarliga problem med sin telefon, den hade ett litet eget liv kan man säga. Men de bytte skärmen och nu fungerar allt som det ska igen. Medans mobilen reparerades så gick vi och tittade i lite affärer sedan åkte vi hem till Hornstull och satte oss på Espresso House och tog en varsin frappe med jordgubb och vit choklad smak. Favoriten enligt båda två. Resten av kvällen har jag suttit och rensat en massa saker i mitt rum och gjort mer plats för mina kläder. Så idag har vi gjort en massa nödvändiga saker. 😉

Nu tänkte vi titta på filmen Titanic. Igår kväll blev det The Notebook som Markus började gråta till, hahahah. Så dags att plåga honom ännu en gång med en sorglig film... Puss och kram!