INGEN TUR-DAG FÖR MIG INTE

Jacka: New Yorker/ Tröja: Gina Tricot/ Byxor: Gina Tricot/ Väska: Michael Kors

Jag är i skolan och har religon som lektion. Inte favorit ämnet, så tar en liten egen paus just nu, även om lektionen precis börjat, heh. Annars idag så ska jag färga mitt hår igen, själv... Nu har mitt hår fått vila i någon månad ifrån blekning och nu kör jag pået igen. Vill ha mina fina blonda hårfärg tillbaka! Nu får vi hålla alla tummar vi har att det bli bra.

För övrigt imorse så hände det mig en jätte pinsam grej... Min påse med en massa saker i gick sönder när jag skulle kliva av bussen. Så alla mina saker låg på golvet på bussen framför dörren. Jag slängde ur mig ''men kul'' och de som skulle gå av bakom mig sa ''men ojdå'' och gick förbi mig och stirra. Jag klarar inte av sådana pinsamma grejer, det hjälper inte heller att jag blir röd som en tomat i ansiktet...🍅 Ingen tur-dag för mig.