YUMMY

Gud så gott det där skulle varit just nu känner jag... Yummy, yummi!

Jag har just nu lektion och istället för att plugga tittar jag på en massa godsaker inne på insprations sidan weheartit. Hur gott ser det inte ut att vara? Ge mig plz...

Idag är det onsdag och då är det skoldags som resten av veckan. Vi har en massa inlämningar på uppgifter denna vecka och jag har gjort klart allting, bara lite fin slipningar kvar. Det känns så skönt, brukar alltid sitta sista kvällen och plugga ihjäl mig... Någon annan som känner igen sig? Men nu är det skärpning, för vet ni vad? Det är snart bara en månad kvar tills jag går ut skolan förevigt! Hur sjukt är inte det? Jag är vuxen snart, weeeeiii eller något. Vi får hoppas på att jag har ett jobb innan jag går ut skolan, så jag slipper ha ångest för att ta studenten. Men nu ska jag sluta skriva och försöka fokusera på lektionen. Puss och kram😊