THE MAN OF MY LIFE

Den mest perfekta mannen på jorden. Hur kan man vara så snygg? Min största kärlek någonsin. Någon dag blir han min. Min Jamie Dornan.

Hejsan bloggisen! Nu har jag precis drömt mig bort i lite bilder på världens snyggaste man. Jag sitter hemma hos Markus medan han är ute och gör lite ärenden. Jag funderar på att gå till tvättstugan och tvätta mina och Markus kläder men har inte riktigt den orken. Vill just nu bara ligga och titta på ex on the beach medan jag stoppar i mig naturgodis. Det som stoppar mig är att internet krånglar, så det går inte att spela upp videoklipp. Lite jobbigt tycker jag det är faktiskt, men det finns människor som har värre problem än lilla mig, så jag ska inte klaga...

Nu tänker jag gå och hämta pepsi och se om jag kan fixa internet på något sätt. Vill verkligen titta på ex on the beach, är så fast. Bara längtar tills Paradise Hotel börjar igen, iiiii! 😄