VÄRSTA FIT NU

Jag körde på en liten morgon träning imorse i ca 10 min eftersom att jag hade sovmorgon. Det kändes riktigt bra. Värsta fit nu. Ha ha...

Redovisningen som jag hade på förmiddagen gick sådär, jag var sönder stressad. Mina två kompisar som skulle vara min publik och själv redovisa dök inte upp + att jag var några minuter försenad, så jag sprang i en varm jacka i 20+ grader. Jag kan säga att när jag stod och redovisa för läraren så rann det svett överallt, kände mig så äcklig. Så jag åkte hem efteråt och bytte om till lite svalare kläder och åkte tillbaka till skolan. Joooobbbiigt, men klagar ändå inte på det underbara vädret. ☀️

Nu efter skolan så ska jag hem och städa mitt rum och vänta på att Markus ska sluta sin praktik och komma hem till mig. Sedan vet jag inte hur planerna blir, men vi kanske tar en mysig promenad inne i stan. Vi har ju börjat promenera på kvällarna i 20-40 minuter. Vi är riktigt grymma!