ADD ÄR INTE ATT LEVA PÅ ROSOR DIREKT

Hejsan bloggisen! Som ni ser i inlägget innan detta så var jag på Gröna lund. Jag och Markus åkte dit för att det var så fint väder. Det var inte bara vi som tänkte på det märkte vi. Det var 40 minuters väntetid på allt. Jag och mitt dåliga tålamod gick inte ihop med väntetiden. Så det blev att vi åkte 5 attraktioner och då hade vi fått vänta ca 4 timmar sammanlagt. Efter det orkade jag inte mer. Min energi hade sjunkit till noll och jag nästan halv sov. Att leva med ADD är inte att leva på rosor direkt. (Slutat med medicineringen, skriver mer om det senare.) Men iallafall jag blev jätteirriterad, trött och fick en fruktansvärd huvudvärk. Men det kan också ha med att göra av igår kväll då jag hade min studentskiva. När jag oftast har gjort en ''stor'' sak dagen innan är jag oftast jättetrött dagen efter och blir nästan sjuk. Så den kan vara lite av orsaken också av hur jag mådde idag.

Men jag tycker Gröna lund faktiskt ska fixa det här med köerna och väntetiden, jag vet inte hur, men på något sätt. För det är inte kul att man måste stå och vänta i 40 minuter på något som tar ca 2 min att åka... Liksom vi är där för att ha kul och inte bara stå i köer hela dagen. Det är ändå mycket pengar man betalar för att gå dit. Just nu känner jag att jag aldrig vill dit igen. Min sista gång var idag.