KLASSENS DUCKFACE

Jag hade studentskiva i torsdags. Jag var utklädd till en sexig målare, men sedan senare in på kvällen bytte jag till en svart klänning istället. Kändes mer bekvämare så än att gå i ett par förstora målarbyxor. Vet inte vad jag ska tycka om kvällen. Mina vänner ifrån klassen försvann rätt snabbt med sina vänner de bjudit in. Jag hade bjudit in min barndomsvän Anna och min pojkvän Markus. Dem är inga partyprisar direkt och de ville mest sitta, så jag satt och smutta på min öl, försökte få upp dem och dansa men det var väl sådär... Jag vart uttråkad och ville bara hem och sova tillslut när klockan var tolv. Men jag ska inte klaga, tackar dem för att vara så tråkiga, annars hade jag nog varit pank och dödstrött nu. 😉

Innan partyt så var det studentmiddag och då delades det ut ''klassens'' och jag blev klassens duckface. Så klockrent. Dikten om mig var också klockrent, stämde så bra in på mig, haha!