THIS MONDAY

God dag bloggen! Idag var jag tillbaka på praktiken och jag fick lära mig att stå i kassan efter två år som praktikant. Finally! Det är lite läskigt att stå i kassan, jag har redan så mycket tankar som snurrar runt i mitt huvud och jag måste tänka på så mycket annat såsom tex att larma av. Höll på att glömma det jätte många gånger idag... Pinsamt. Men det fastnar snart i min pyttelilla hjärna.

Annars idag har det inte hänt så mycket. När jag kom hem så gick jag och Markus till affären och handlade, sedan blev det middag framför skräckfilmen ''Goodnight Mommy''. Jag är inte ens säker på om det var en skräckfilm. Den var knappt läskigt, jag somnade mitt i filmen och det har jag aldrig gjort under en skräckfilm. Såå dålig. Rekommenderas inte om ni är sugna på att se en rysare. Jag bara dissar grejer i mina inlägg, im sorry.. Men haha jag är en väldigt negativ människa ibland. 😊