I SKÄRGÅRDEN

Puss mys på bryggan med Markus.

Hejsan bloggen! Har ni haft en bra helg? Vi hade det iallafall jättemysigt på mitt landställe nu i helgen. Vädret hade vi ganska tur med. Det blev sol efter lunch på lördagen och Markus ville gå och fiska. Så vi gick ned till havet och han fiskade, medan jag bara nöjt av att äntligen få vara tillbaka i skärgården. Idag så gick vi också ned till havet och Markus fick fiska lite, men fisketur hade han inte. Tur det, då jag inte gillar att man fångar fiskarna och bara kastar ned dem i havet igen skadade... Vi gick upp efter ett litet tag, då solen försvann och det blev blåsigt.

Nu är vi hemma och ska snart gå och lägga oss. Jag är supertrött, somnade nästan direkt i bilen påväg hem och sov hela vägen. Så nu längtar jag bara till att krypa ned i sängen med älskling. Men nu är det dax att natt kissa hunden, så godnatt på er! 💕