JUST A DAY HOME

Hejsan! Nu är det fan sommar, hur underbart?! Hoppas bara vädret håller sig till fredag då jag tar studenten. 😄

Vad har ni gjort idag? Jag har varit ledig idag, så jag tog en välbehövlig sovmorgon till klockan tolv. Sedan gick jag upp och sminkade mig och tittade på youtube i lugn och ro. När jag var klar med mitt sminkande så slängde jag på mig en klänning och skyndade mig ner till ett sushi ställe här i Hornstull som mitt matkort gäller på. Tog med mig sushin hem och åt framför en serie. Resten av dagen har jag bara slappat, tills nu då jag stor städar här hemma eftersom att min mottagning kommer att vara här hemma, så måste det va super duper fräscht. När jag är klar med min städning tänkte jag sätta mig och skriva ett personligt brev. Dax att söka jobb! Så spännande! Puss och kram.

Igår gjorde jag nya fransar och färgade mitt hår. Sååå nöjd!