SKRIVER AV MIG LITE

Jag är så jävla nervös inför imorgon. Just nu vill jag inte ta studenten. Tänk om jag blir jätteful imorgon? Tänk om mitt hår och smink inte blir misslyckat? Tänk om min klänning inte är lika fin som jag tyckte innan. Herregud. Jag kommer svimma på riktig svimma. Vill inte ta studenten längre. Det är typ så jag känner nu. Men imorgon kommer jag nog vara överlycklig när det händer. Men nu kommer jag spy. Och vet ni? Jag har fått värsta finn utbrottet i min panna. Aldrig haft så här mycket finnar. VARFÖR JUST NU? Nää nu vill jag typ bara gå och gråta. All fokus kommer vara på mig imorgon också på min mottagning. Det är något som jag är jätte obekväm med att all fokus är på mig. Det tål jag inte. Då blir jag en tomat. Jag kommer vara en tomat imorgon. Jag vill inte vara en tomat, jag vill vara Elin. Omg vad ska jag göra. Jag kommer gömma mig. Aa det kommer jag göra. Ussh ussh. Någon mer som är nervös som tar studenten imorgon? Jag hoppas att det inte bara är jag. Nu ska jag gå och lägga mig och inte tänka på att jag tar studenten imorgon, puss och hej!