MATEUS

Igår tog jag studenten som jag har tjatat om ett tag nu. Jag kommer att berätta mer om den dagen i ett annat inlägg. Jag tänkte visa er nu lite skålar och tallrikar som jag fick i student present ifrån några i min familj. Jag har önskat mig dessa grejer ett tag nu och äntligen så fick jag det nu. Jag kommer önska mig mer av just dem tallrikar när jag fyller år och vid jul, dem är rätt dyra, så det går inte att köpa en hel servis direkt. Men jag blev super nöjd och under nästa år är det dax att flytta hemifrån!

Fjärilstallrik ifrån Mateus. Tyvärr kommer dem att försvinna helt ifrån sortimentet, men jag har 4 av dem och kommer att jaga 2 stycken till!

Ostronskålar ifrån Mateus. Jag fick 1 stor och 2 små. Jag älskar färgen huuur fin?

Spetstallrik ifrån Mateus. Jag fick 3 stycken av den sorten. Det är en liten mindre tallrik än fjärilstallriken.

Jag älskar dessa tallrikar och hoppas på att jag har 6 stycken av varje tallriks sort tills jag flyttar hemifrån! Jag fick lite annat också. Men det kommer jag att visa er senare. Undrar ni inte varför det är så bra kvalité på bilderna? Hmmm det får ni se sen varför. 😉