MIN STUDENT

Bild tagen av min bästa storebror.

Nu har jag tid att blogga om min student! Först vill jag bara skriva att denna dag var en av de bästa dagarna i mitt liv. Även om jag var hur nervös som helst hela dagen. Men nu när jag tänker efter så var dagen så perfekt! Jag hade även en sådan underbar mottagning med hela min släkt och jag måste tacka min pappa och min bonus mamma Alexandra som fixade en grym mottagning till mig! Jag tackar också alla som kom och för alla fina presenter jag fick. Det var inte någonting som jag inte gillade. Jag blev så glad för allt jag fick och var påväg att gråta när jag hade öppnat allt och verkligen insett hur mycket fina saker jag fått. Jag har världens bästa släkt och världens bästa pojkvän och jag är så tacksam för att jag har er!

Men nu till studentdagen! Dagen började klockan sex på morgonen då mina bästa vänner ifrån klassen kom till mig och vi fixade oss tillsammans och drack champagne. När klockan närmade sig åtta så åkte vi till skolan och lyssnade lite på vad lärarna hade att säga. Sedan var det dags för fotografering, vi fotades nere vid Liljeholmskajen. Så det kommer att vara havet i bakgrunden. Hur fint? När vi hade fotats klart så samlades hela klassen igen och det delades ut lite diplom och sånt. När det var klart så var det dags för studentlunch. Vi åt inne i Färgfabriken i Liljeholmen och det var hur fint som helst och så bra anordnat! Där åt vi, sjöng och lyssnade på tal. Sedan var det dags för utspring. Minuterna innan utspringet var jag sååå nervös och höll på att bajsa på mig. Helt seriös. Men när vi sprang ut så försvann nervositeten ett litet tag och det var en sådan himla skön känsla att veta att jag har tagit studenten och slipper skolan för evigt. Efter utspringet och när släkten mött upp mig så sprang jag och bytte om till flaket. Att åka flak var såå grymt roligt och härligt. Jag kände mig så fri och bara skrek så högt jag kan. Efter att vi åkt i ca en timme, så tog vi en liten paus och fick bada i havet. Sedan var det bara upp på flaket igen och fortsätta! Hur kuuul? Inte många som får bada på sin flaktur. Hihih. Jag kom hem vid fem på eftermiddagen och duschade av mig all öl som jag var ner dränkt i. Sedan var det bara att gå ut till min mottagning och träffa alla, äta gott och öppna presenter. Markus kom lite senare också efter att han hade haft sin mottagning, det var jätte mysigt och han fick träffa alla i min släkt äntligen. Så härlig dag och som sagt jag tackar alla för att ni kom och för alla presenter! Jag älskar er! 💕