OM NÅGRA TIMMAR

Om bara några timmar så åker vi.... Hur skönt???

Just nu sitter jag och tittar på youtube medan Markus packar det sista. Jag får inte packa för honom, det är något hans måste göra. Så fort jag lägger i någonting får han utbrott på mig. Så jag rör ingenting och låter honom packa själv. Vi kommer iallafall åka hemifrån inatt klockan tre. Så vi funderar på att stanna uppe. Klockan är snart halv tolv och jag är inte trött, så detta klarar jag! Vi är så taggade. Jag ska försöka blogga minst en gång om dagen. Nu när jag faktiskt har kommit igång med bloggen igen, så måste det hålla i sig!

Ni får ge mig tips om vad ni vill att jag ska blogga om och vad ni vill se! Jag ska försöka filma en liten edit på resan dit. Det blir väl schysst? Kommentera vad ni tycker. Kommentera igenom att klicka på rubriken till detta inlägg och sedan scrolla ned, då kommer kommentars rutan upp!