EN FREDAG I SPANIEN

Det är verkligen underbart här. Det är varmt så man nästan inte kan leva, men vad fan gör det? Så härligt ändå. Jag är jätte ledsen att bloggen har fått lida medan jag är här i Spanien. Men det är långa dagar på stranden och i staden på kvällarna. Jag åker hem och 6 dagar och kan inte fatta att jag redan har varit här i en vecka. Det enda man kan se det på är min kropp, som har blivit så mycket brunare än vad den brukar vara. Jag kommer att vara så fin till midsommar, ingen spray tan här inte.

Imorse gick vi på en marknad i några timmar. Sedan så la vi oss på stranden fram tills det var dax för middag. Efter middagen åkte vi iväg och körde go kart, första gången för mig, så jag åkte ganska sakta. Men hur roligt som helst. Det måste göras om någon gång. Men jag har det iallafall jättebra här och är här med så roliga personer så det inte är sant. Det kan inte bli tråkigt en sekund! Vill inte åka hem, om 6 dagar är för tidigt.

Njuuuuuuttttter av detta laaand.