INSTAGRAM

Nu är det så att jag har ett Instagram konto som jag är aktiv på. Om ni vill följa mig där, så klicka in på @elin_erlandsson. Bjuder på en liten Instagram lista!

1. Vad heter du på Instagram? elin_erlandsson. In och följ följ!

2. När skaffade du Instagram? Runt 2011-2012? Inte helt säker, men minns att jag skaffade det innan jag ens hade smartphone, då satt jag inne på mitt konto på mina vänners telefoner.

3. Första uppladdade bilden? Oj... Det var ju några år sedan och den bilden är bort tagen. Men kan det ha varit en bild på mig?

4. Hur ofta lägger du upp bilder? Det varierar, ibland varje dag i en vecka och sedan kanske bara 3 dagar i veckan, eller inga alls.

5. Bild som fått flest likes? En bild på mig när jag står och tar kort i spegeln!

6. Varför skaffade du Instagram? För att det var en ganska ny app då och var jätte populär. Liksom alla andra hade Instagram, då var man tvungen att skaffa det också.

7. Vilka typer av konton följer du? Jag följer mest mina vänner och bekanta, men också lite bloggare, youtubers och kändisar.

8. Är din Instagram öppen eller privat? Öppen, så det är bara att gå in och titta!

9. Vilka typer av bilder lägger du upp? Bilder på mig själv, ifrån när jag reser, på mig och Markus mm.

10. Favoritbild? Jag har ingen specefik bild som är min favoritbild. Men om jag måste säga någon så gillar jag bilden på mig och Markus när vi pussas och har på oss våra studentmössor!