BUTTERFLIES IN MY HAIR

Hahaha, har ni sätt det nya Snapchat filtret? Jag vet inte riktigt vad jag tycker om det. Jag ser så himla overklig ut, eller? Jag tror att jag skulle tycka det var finare om den inte gjorde ansiktet så avlångt och smalt, då jag redan har det i normala fall... But but.

Heeeeejsan! Hur är det med er? Med mig är allting bra. Jag var inne i stan tidigare idag med Markus, han skrev körkortsprovet och när han var klar så åt vi lunch på Mcdonald's sjäälvklaart. Sedan så gick vi runt och jagade dem där förbaskade Pokemonsarna och efter en stund började det åska, blixtra och regna, jag vettefan vad Tor hade för sig där uppe i himlen, men det var iallafall inte kul att vara i stan längre, så vi åkte hem. Så enkelt vad det. Ja resten av dagen har vi legat och degat i sängen som är en väldigt vanlig sak för oss att göra, men en ikke vanlig sak är att vi tittade på Pokemon serien som finns på Netflix, hahahah. INTE jag som ville det, skyller på Mackan... Hihih😊