SEGWAY

En överlycklig Elin...

Hej bloggen! Jag var i Nynäshamn idag med mamma och Micke (mammas pojkvän). Vi åt på nynäs rökeri, vilket var underbart gott! Jag vart också på tvingad att åka Segway. Så jag och Micke for iväg på dem där. Sedan hände det jag aldrig trott skulle hända... Micke och jag tävlade om vem som åkte snabbast på en väg precis bredvid havet... HAN ÅKER I HAVET MED SEGWAYN. Eller det va Segwayn som åkte i, för att han hann hoppa av den. Men hela Segwayn studsa ner i vattnet och han fick hämta upp den. Jag skratta så jag nästan kissade på mig och tårarna spruta. Asså hur är det möjligt?! Jag skrattar fortfarande och ser allt som hände så klart i mitt huvud. Om ni undrar hur det gick med Segwayn, så fungerade den efter man satt på den igen som tur va. Men det va alger och sjögräs över hela den. Jag orkar verkligen inte, hahaha. Jag ångrar mig nu att jag inte hade med mig mobilen, för då hade kameran åkt upp lika fort som Segwayn åkte i vattnet!