HEJSAN

Jag och M på våran 8 månaders dejt i Spanien. Han bjöd mig på middag på en jättefin resturang precis vid havet. Så mysigt, drömmer mig tillbaka...

Igår så följde jag med Markus när han cyklade mitt i ingenstans med sina kompisar. Jag blir alltid så nervös när jag tittar på när han cyklar... Jag tror att han ska ramla och slå ihjäl sig typ, han gör ju så galna saker och samma med hans kompisar. Dem är inte kloka... Aja jag får bara vara med och stötta honom eftersom att cyklingen verkligen är något som han älskar. Hmmm...

Idag har jag verkligen inte gjort mycket, städat rummet, städat garderoben och håller på att tvätta kläder för fullt. (Jag tvättar varje dag, jag älskar att tvätta.) Nu väntar jag på att alla ska komma hem så vi kan börja grilla. Jag har öppet fönster i mitt rum och känner att det är någon som har tänt sin grill, det luktar så gott. Bara att vänta...