FÖRSTA AUGUSTI

Måndag idag igen och en ny månad igen. Tiden går riktigt fort, speciellt nu på sommaren. Men jag har inte någon ångest över att det bara är en månad kvar till hösten. För det händer så mycket spännande saker i höst och även i vinter. Jag rabblar upp lite av det: Paradise Hotel börjar, Justin Bieber konsert, Selena Gomez konsert, 1 år med Markus, vi ska på spa, jag och Markus fyller 19 år, en nya säsong av en serie som jag gillar kommer ut, Fifty Shades Of Darker kommer ut på bio och jag kommer troligen att resa igen. Så gissa varför jag inte har någon ångest över att sommaren snart är över! Men lite kanske över att det kommer bli kallt ute, men det är ju vackert så länge snön ligger kvar och inte blir till slask. Har ni ångest över att sommaren snart är över?

Utomlands igen, kan ni gissa vart jag ska?