INTE OKEJ

Jag blir så jävla förbannad... Vad är det som händer i vårat land och i hela världen? Jag går in på vilken nyhetssida som helst och det mesta artiklarna handlar om våldtäkter, om att män våldtar kvinnor och unga tjejer. För några år sedan så hände det inte alls lika mycket våldtäkter iallafall inte i Sverige, vad är det som har hänt nu? Hur har det blivit så här? Varför kan inte kvinnor gå ut utan att bli överfallna? Varför måste vi vara rädda för att gå ut? Jag kan säga att jag är livrädd för att gå ute dag som natt. Jag vill alltid ha med mig någon, annars är jag inte trygg. Jag är inte trygg i min ort där jag bor, i min stad, i mitt land och inte heller i min värld. Min kropp är min, den tillhör mig. Likaså med alla människor, sin egna kropp tillhör sig själv. Ingen annan ska bestämma över den. Jag är bara så less på att få höra varje dag att ännu en kvinna blivit våldtagen. Kan det inte bara sluta? Vad är det för fel på vissa män? Varför gör ni såhär era äckliga svin? (Nu menar jag inte er män som aldrig ens rört en kvinna mot hennes vilja, så ni behöver inte ta åt er.)

Jag behövde bara skriva av mig lite... Jag skrev bara ned det som satt fast i mina tankar. Det är inte noggrant skrivet, det behöver det heller inte vara, jag skrev bara av mig och budskapet med texten är nog ganska tydligt ändå. Jag tycker bara det är sååå frustrerande när jag sitter här på jobbet och läser om alla dessa våldtäkter och det finns inget som jag kan göra. Ussh fruktansvärt. Tänk på alla dessa kvinnor som blivit utsatta... Hur mår dem idag? INTE ALLS BRA. Våldtäktsmän bara DÖ SNÄLLA.