EN LITEN SKÖNHETSLISTA

1. Vilken produkt skulle du ta med dig om ditt hus brann? Ögonbrynspennan, utan den har jag inga ögonbryn. Det viktigaste i ansiktet är brynen enligt mig eftersom att mina inte syns alls.

2. Senaste skönhetsprodukten du köpte? En palett ifrån Färg Collection, då jag råkade slänga den jag hade innan i golvet...

3. Hur gammal var du när började du sminka dig? Jag minns att när jag var runt 11-12 år så började jag ha mascara ibland. Men när jag sminkade mig på riktigt var nog när jag var 13-14 år.

4. Favorit budgetmärke på smink? Budgetmärke? Hmm... Isadora då. Jag använder mig inte av billigare märke, så vet inte annars.

5. Använder du lösögonfransar? Jag använde mig mycket av trebensfransar innan min fransförlängning. Men nu känner jag bara att mina fransar måste få vila efter alla påfrestningar. Så nej jag använder inte det nu iallafall!

6. Hur ofta köper du nytt smink? Det beror på, det är när något av det jag använder i min dagliga sminkning tar slut. Men kanske en gång i månaden, då min concealer och ögonbrynspenna tar slut rätt ofta.

7. Om du endast fick köpa smink från ett enda sminkmärke resten av ditt liv, vilket märke skulle det vara och varför?Oj, nej va svårt... Men skulle nog säga Isadora då, eftersom det är billigt och jag gillar deras produkter mest.

8. Vad applicerar du först - foundation eller concealer? Concealer, det är det jag lärde mig i skolan och det känns bäst så.

9. Hur långt tid tar det för dig att sminka dig själv? Det varierar väldigt mycket. Men 1 timme är det vanligaste. Då jag inte vill stressa och jag tittar på serier samtidigt.

10. Läppstift VS läppglans? Läppglans! Mina läppar är inte gjorda för läppstift.