KLAGAR FÖR MYCKET

Hejsan bloggen! Vad gör ni idag? Jag sitter på jobbet och jag slutar om 3 timmar. Jag har inte så mycket att göra idag, inget pappersarbete att ta hand om. Så jag kollar bara igenom mejlen då och då, svarar i telefon och leer och hälsar när kunderna kommer in. Många skulle säga att det är ett chill jobb och ja det är chill, men inte kul när man bara sitter här och rullar tummarna och väntar på att sluta för dagen. Jag är ju en sån person som vill att saker ska hända hela tiden, annars blir jag jätte trött och somnar. Ungefär så är jag nu när jag inte har något att göra, och det är så jobbigt, speciellt när man sitter i receptionen och jag får inte se trött ut... Men men, ska inte klaga. Jag har ett jobb över sommaren iallafall!

Ikväll har jag ingenting planerat. Det enda jag vet är att det blir tacos till middag och att vi ska vara hos Markus. Det blir väl bara att vi myser och tar vara på tiden med varandra eftersom att vi inte syns så ofta. Eller nu ljuger jag, vi ses i stort sätt varje dag, vi bor hos varandra. Men vi ses bara några timmar på kvällen tills det är dags att sova och vi hinner inte göra så jätte mycket. På helgerna är Markus upptagen med jobb och sin cykling, så det blir aldrig att vi gör något speciellt. Men hoppas det blir bättre i framtiden, då vi har kommit in i våran nya vardag med jobb och så. Men ska inte klaga här heller egentligen eftersom det finns dem som inte träffas ofta alls. Men jag är väldigt bra att klaga som ni kanske har märkt vi det här laget.

Jag vill gärna veta, vad ni tycker om min blogg osv. Berätta för mig om det är något ni vill ha mer av! Hoppas ni har en onsdag. Hugis from me♥