SNART HELG

För några helger sedan så sminkade jag Saga lite lätt och tog lite bilder på henne med min kamera som jag fick i student present. Jag älskar ögonbrynen och det var dem jag fokuserade mest på som ni kanske ser!

Godmorgon mina fina! Ännu en dag har gått och det är torsdag, snacka om att veckan har gått fort?! Det är så skönt att det snart är helg. Markus är borta i helgen och har redan åkt iväg, han ska tävla i cykling långt borta i Sverige. Jag kan inte åka dit och se på tyvärr eftersom att jag fortfarande jobbar. Synd faktiskt, hade gärna velat se. Men jag har iallafall planer till helgen. Det blir att åka in till stan och shoppa kläder med Saga ( bonus lillasyrran ), sedan lite senare så ska vi titta på fina bilar inne i stan med familjen. Jag är inte riktigt intresserad av sånt, men det kommer nog vara häftig ändå. Men jag åker ju bara dit för mat, så jag hoppas på att vi stannar vid en mumsig restaurang, om inte... Då följer jag inte med! Ska ni göra något roligt i helgen? Det är roligt att jag frågar er frågor och får nästan aldrig svar, haha.

Nu är det snart dags för lunch och vi åker alltid iväg och handlar mat. Inga matlådor här inte. Jag tycker att matlåda inte är gott alls, vill äta maten direkt när den kommer ifrån spisen och inte dagen efter. Någon som håller med?