LITE OM MIG

Jag har fastnat för ett spel på hemsidan spela.se som jag alltid spelade när jag var mindre. Det går ut på att man hjälper en pingvin med hennes cafe och serverar mat till andra pingviner, så kul!

Jag har inte kvar min fransförlängning, har nog inte nämnt det. Jag lät allt ramla av sig själv efter Spanien resan, jag valde inte att göra nya. För det första hade jag inga pengar till det och för det andra märkte jag att mina fransar var så korta och slitna. Så nu låter jag dem stärkas och sedan får vi se hur jag gör när jag fått ett riktigt jobb.

Jag har fyra syskon, men ingen av dem är riktiga. Min pappas sambo har två barn, Rasmus och Nathalie. De är äldre än mig och de har hängt med mig ända sedan jag var runt 7-8 år. Så det känns som mina riktiga syskon, som att vi alltid känt varandra. Sedan har jag nyligen fått två till yngre syskon, Saga och Isak. Kan ni förstå att gå ifrån att vara ensam barn och att vilja ha syskon till att få 4 stycken? Happy! Nu har jag både äldre och yngre! Hahah...

Jag tycker det är jätte jobbigt att behöva träffa nya människor. Jag är jätte blyg. MEN när det gäller kunder på jobbet är det en helt annan sak. Då pratar jag på och blir inte alls nervös.

Från jag var 13 år och tills nu har jag bara varit singel i 7 månader. Jag älskar att vara i ett förhållande och klarar mig inte själv. Jag tror att jag aldrig skulle klara av att vara singel, om jag ska vara ärlig.

Jag har haft en massa bloggar! Tyvärr är hälften av dem raderade och en har jag lösenord på. Men två av dem kan ni få: http://nouw.com/elinerlandsson och http://baraelines.blogg.se/. Om ni har tråkigt någon gång.