HEJSAN

Jag älskar att ta glass bilder, speciellt med det filtret ifrån snapchat också!

Jag har haft fullt upp i helgen där av den dåliga uppdateringen. Men nu är jag tillbaka och uppdateringen kommer att vara på topp denna vecka!

Jag har shoppat, både lördag och söndag. På lördagen åkte jag och Saga in till stan och jag fixade min mobil på Gigamex eftersom att skärmen hade spruckit, direkt efter det blev det lunch på Jensens Böfhus och sedan shopping. Senare in på kvällen åkte vi in till Sveavägen och tittade på en massa raggarbilar. Det var inte så intressant för min del... Jag och Saga satte oss inne på 7eleven och åt glass medans dem andra stod ute och tittade på bilarna. Igår (söndag) så blev det ännu mer shopping, då åkte vi in till ett centrum som ligger nära där jag bor. Saga hittade en massa kläder, men jag kom hem tom hänt. I lördags köpte jag iallafall ett par jeans ifrån Hollister. Jättesnygga! Hugis♥