ZMARTAS SOMMARINDEX

Sommaren är snart över och det är det tråkigaste jag vet. Har ni hunnit det ni velat göra i sommar? Eller har planerna bara runnit ut i sanden för att ni inte vet vart ni ska eller hur mycket det kommer att kosta osv? Nu har jag ett tips till er som ni kan använda er utav nästa sommar, om ni inte vill utomlands men ändå vill åka bort i närheten. Zmarta.se är en hemsida som har ett sommarindex och där får du svara på lite frågor och sedan räknar den ut vilket ställe som passar dig bäst i Sverige. Zmarta har undersökt priserna på tex hur mycket en båtplats kostar och hur mycket en natt på ett hotell med dubbelrum kostar, mer ser ni på deras hemsida.

Om jag hade vetat om Zmarta.se tidigare när sommaren precis börjat och jag fortfarande var ledig hade jag lätt gått in och tittat och sedan åkt iväg. Hur smart är det inte? Eftersom jag älskar shopping så fick jag upp att jag skulle åka till Tylösand. Så det kanske blir Tylösand nästa sommar för mig? Vilken blir din sommarstad?

Dem har inte bara sommarindex, det finns flera olika index. Tex snöindex, då ser du vilket ställe som passar dig bäst att åka skidor på. In på deras sida och läs mer! www.zmarta.se!

Sponsrat inlägg.