LÖRDAG

Hejsan bloggen! Förlåt för att jag uppdaterar sent idag. Men jag har varit så himla seg idag. Min hjärna har inte fungerat helt och inte min kropp för den delen heller. Att jag jobba två veckor i sträck i 8 timmar, klarar jag tydligen inte av, eller kanske bara att jag inte är van eftersom jag varit ledig så pass länge? Ingen aning. Men även om jag var så seg så åkte jag och shoppade lite, köpte såg spån till Mini (hamstern), gjorde en till nyckel hem till mig som Markus behöver och köpte ett par....nya skor! Äntligen som jag längtat. Tröttnat på att gå runt i mina Converse och slitna ballerina skor, som åker av fötterna när jag går. Så nu har jag köpte ett par Nike Free Run! Så snygga. Lägger upp bilder imorgon, då ljuset inte är det bästa här hemma nu. Behöver dagsljus. 😉

Just nu ligger jag i sängen och bara vilar. Funderar också på jag och Markus ska hitta på imorgon. Kanske gå ut och gå en riktigt lång-prommis? Det skulle vara mysigt och välbehövligt för oss båda. Hugs♥︎